Om oss

The Sphere är ett samarbete mellan Anna, Åsa och Stefan med syfte att kunna sprida vidare den kunskap som vi har fått genom alla års erfarenhet och alla väl utvalda utbildningar som vi har gått. Vi är alla tre väldigt hungriga på ny kunskap och förkovrar oss hela tiden med nya rön och nya tekniker inom alla områden som tillsammans skapar förutsättningarna för att få en mer komplett och holistisk syn på träning. Vi har även nära samarbete med några av landets absolut bästa tränare och utvecklare av prestationsidrottare.

Att få äran att dela med sig av detta har drivit detta samarbete till vad det är idag och det är med stolthet och upprymdhet som vi vill sprida den information vi har för att så många som möjligt i landet ska få så bra förutsättningar som möjligt för att kunna göra det man allra helst vill kunna göra.

Anna Lennartsdotter Lindbom, personlig tränare sedan 17 år tillbaka, föreläsare och utbildare via LindEducation, certifierad Movement Specialist och 3D Tränare, nominerad till guldhjärtat 3 år i rad, grundare av TribalYoga och med mängder av erfarenhet både inom träning och föreläsning.

Stefan Ek, personlig tränare och fystränare för MB och Hammarby Hockey med många års erfarenhet av träning för ishockey. Med utbildningar som CAFS + 3D MAPS av Gray Institute, Fystränarutbildning av Rikidrottsförbundet, Medicinsk Träning av Academy, Moduler via 3D-Funktion, Diplomerad massör via Physio Academy. och mycket mer

Åsa Kagerén Almström, en av 10 lic. Aspera movement integrators i Sverige, personlig tränare och medicinsk massageterapeut .Har arbetat som grupptränings instruktör i de mesta i 18 år och de senaste 5 åren med företagshälsovård.  Har även gått ett flertal 3d moduler samt en mängd olika vidareutbildningar inom behandling.